counter

μετρητής επισκεψιμότητας

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014



Επείγουσα Ανακοίνωση
Αφορά τους συναδέλφους που ΔΕΝ τους έχει καταβληθεί το επίδομα αφερεγγυότητας
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Μετά από την σημερινή επίσκεψη στον ΟΑΕΔ (Σταδίου & Μπενάκη)  και για να επιταχυνθεί η διαδικασία ολοκλήρωσης  του επιδόματος αφερεγγυότητας  για τους εναπομείναντες 110 συναδέλφους, θα πρέπει εκείνοι οι συνάδελφοι που ΔΕΝ έχουν πληρωθεί  να στείλουν ένα e-mail με τα εξής στοιχεία.
1.       Μία ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ με τα εξής στοιχεία
α. Εκπαιδευτικό επίπεδο , δηλαδή Πτυχίο ΑΕΙ – ΤΕΙ –ΜΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ
β. Έγγαμος – Άγαμος-Διαζευμένος-Χήρος
γ.Αριθμός τέκνων – Ανήλικα ή Ενήλικα
δ. Ειδικότητα  και Προϋπηρεσία σε αυτή (σε χρόνια) (π.χ  Ιατρικός Επισκέπτης 10 χρόνια , Υπάλληλος γραφείου 3 χρόνια κ.λ.π)
ε.Ασφαλιστικά ταμεία  Ι.ΚΑ – ΤΕΑΥΦΕ-ΤΣΜΕΔΕ-ΧΗΜΙΚΩΝ κ.λ.π
ζ.Παλαιός ή νέος ασφαλισμένος (σημ: παλαιός θεωρείτε ο  <1993 ασφαλισμένος)
η. Κινητό τηλέφωνο για επικοινωνία.
2.       Ανίγραφο τελευταίας μισθοδοσίας  (Alapis) , (που σκοπό έχει να δουν τι επιδόματα είναι καταγεγραμένα στον καθένα μας)
Η υπεύθυνη δήλωση θα πρέπει να εμπεριέχει ,εκτός από τα στοιχεία του καθενός και τα ζητούμενα που αναλύθηκαν πιο πάνω  και θα είναι υπογεγραμμένη από τον/την δηλών/ούσα ,χωρίς να χρειάζεται επικύρωση.
Το αντίγραφο αυτό συμπληρωμένο, καθώς επίσης και το ανίγραφο της τελευταίας μισθοδοσίας, θα πρέπει να σταλούν με e-mail στον υπάλληλο του ΟΑΕΔ kiamos@oaed.gr Με την ένδειξη ALAPIS

 Συνάδελφοι , όσο πιο γρήγορα και ορθά στείλετε το e-mail με τα επισυναπτόμενα αντίγραφα  στον κο Κιάμο (υπάλληλο ΟΑΕΔ), τόσο πιο σύντομα θα διεκπεραιωθούν οι φάκελοι και θα τρέξει η μηχανογράφηση του ΟΑΕΔ για την πληρωμή του επιδόματος που σημειωτέον εκκαθαρίζεται κάθε Παρασκευή μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.