counter

μετρητής επισκεψιμότητας

Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ Τον δικηγόρο μας Μελισσάρη Γεώργιο

me
Νίκο καλησπέρα. 
1) Σου στέλνω το υπόδειγμα εξουσιοδότησης που πρέπει να συμπληρώσουν οι εργαζόμενοι και να μου στείλουν ταχυδρομικά στην πιο κάτω διεύθυνση, με θεωρημένο το γνήσιο υπογραφής από ΚΕΠ ή Αστυνομία, μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου, για την παράσταση στο Διοικητικό Εφετείο.
2) Το Δημόσιο κοινοποίησε στη σύνδικο την 6-11-2014 αναγγελία του για απαιτήσεις ΦΠΑ του 2011 ποσού 27.213.771,92 € (είναι το ΦΠΑ από την συγχώνευση της ΦΑΡΜΑΛΕΞ που λέγαμε στη συνάντησή μας). Η σύνδικος έχει ήδη ασκήσει την προβλεπόμενη ενδικοφανή προσφυγή για την ακύρωση του φύλλου ελέγχου ενώ θεωρό ότι και εμείς πρέπει να κάνουμε ανακοπή κατά της αναγγελίας, όπως ακριβώς και στην περίπτωση του ΦΠΑ του 2010 (αποσχίσεις κλάδων).
3) Παρά το ότι όλοι θεωρώ ότι συμφώνησαν να κινηθούμε και εμείς κατά του Δημοσίου, μέχρι σήμερα υπάρχουν πολλοί που δεν έχουν καταβάλει τα 30 ή τα 50 + 30 ευρώ για την ανακοπή/παρέμβαση και για τα μέχρι σήμερα έξοδα (αγωγές, αναγγελίες, επαληθεύσεις κλπ.) που ώφειλαν ήδη από πέρυσι. Αναγράφω τα ονόματα  (αν κάποιοι έχουν ήδη καταβάλει, ζητώ συγγνώμη αλλά δεν αναγράφονται τα ονόματα σε λίγες καταθέσεις από το έγγραφο των κινήσεων που μου εκτύπωσε η τράπεζα) με την εξής επισήμανση: όπως είπαμε και στη συνέλευση, μου είναι αδύνατο να χρηματοδοτώ τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν, πέραν αυτών που έχουν ήδη περατωθεί επιτυχώς (δηλ. την αμετάκλητη επιδίκαση των εργατικών απαιτήσεων). Εφόσον η απόφαση για την άσκηση ενδίκων μέσων κατά του Δημοσίου (τουλάχιστον για την αναγγελία που υπήρχε τότε-για το 2010) πάρθηκε από όλους, νομίζω ότι η καθυστέρηση είναι ήδη μεγάλη.  Και μάλιστα τη στιγμή που πλέον τίθεται το ζήτημα άσκησης νέας ανακοπής κατά της νέας αναγγελίας του Δημοσίου. Εννοείται ότι η καθυστέρηση για όσους δεν έχουν καταβάλει ούτε ένα ευρώ από την αρχή των διεκδικήσεων, έχει ξεπεράσει το λογικό όριο.
Αντάλιαλη, Βεντουρής, Βρύσαλης, Γιαννόπουλος, Ζαχαριουδάκης, Θειακάκη, Ιωαννίδου, Κατσαρός, Κατσούλης, Κεραμιδάς, Κοκκίδου, Κονταξής, Λένης, Λιγνός, Μαγγιώρου, Μαζιώτης, Μαθιούδης, Μητρέλος, Μικρούλης, Μουτζούρη, Μπακοπούλου, Μπούσιας, Ξενάκη, Παπαδογεώργου, Πέτρου, Πίτσος, Πλασταράς, Σουλίου, Στόκα, Σωτηρόπουλος, Τσαμουρτζής, Τσιακόπουλος, Φούκας, Φουρτούνη, Φωτιάδης, Χαρχαντή, Χατζηθάνου, Ψωρομίτας, Αποστολόπουλος, Δεμιτσόγλου, Τιτάκη, Γκολφομήτσου, Αγγελάκη, Αδριανός, Αργυροπούλου, Βέη, Ζηκίδης, Κλάδης, Κόλλια, Λαγουδάκη, Λειβαδάς, Λοράνδος, Λυμπεροπούλου, Ντούλα, Παππά, Πατέστου, Περούλης, Πετροκώστα, Πιτζά, Σαββάλα, Σώζος, Σωτηροπούλου, Τσαμασίρου, Χατζηθάνου, Κυριακάτης, Βρεττός, Ουγγρίνης, Σφέτκου, Χαλκούτσου, Α.Κονδύλη, Χριστάκου, Γεωργιακάκη, Διακομιχάλη, Αδάμ, Μαυραγάνης, Θωμόπουλος, Σμυρναίου, Οικονομοπούλου, Φούρλα, Μελισσουργού, Λιούλιας, Αλεξίου, Αποστόλου, Μπάλλας, Δ.Μπουγέτσας, Τσούτσας, Λούλη, Μπαρτζουλιάνου, Βρυζάκη, Ανδρουλάκη, Παυλίδης, Γώγος, Πουλικαράκου.
4) Αναφορικά με τους πλειστηριασμούς του Μαϊου 2013 (Παλλήνη), τα έξοδα των πράξεων εξόφλησης και του Ταμείου Νομικών ανήλθαν σε 5.008,01 € τα οποία ήδη πληρώθηκαν από μένα και θα αφαιρεθούν αναλογικά κατά την είσπραξη των ποσών από τον καθένα από αυτούς που αφορούν οι πλειστηριασμοί αυτοί. Την Παρασκευή η συμβολαιογράφος θα μου δώσει έτοιμα τα αντίγραφα για να τα δώσω στο Ταμείο Παρακαταθηκών για τη συνέχεια της διαδικασίας δηλ. τον έλεγχο του ΑΦΜ του καθενός (αν υπάρχει κατάσχεση εις χείρας του Ταμείου) οπότε θα ακολουθήσει και η πληρωμή. Γι αυτό οι ενδιαφερόμενοι ας αρχίσουν σιγά σιγά να μου στέλνουν στο mail μου τα ΙΒΑΝ των λογαριασμών τους για να κάνω ηλεκτρονικά τη μεταφορά όταν έλθει η ώρα αυτή, ελπίζω εντός του Δεκεμβρίου. Επισημαίνω ότι από το ποσό, εκτός από τη δική μου αμοιβή, θα παρακρατηθεί απευθείας από το Ταμείο ένα 5 τοις χιλίοις από τον καθένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.