counter

μετρητής επισκεψιμότητας

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014



ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ

Ο/Η υπογεγραμμένος/η …………… ……………. του ……………. και της ……………., κάτοικος …………………………………………..……….., κάτοχος του με αριθμό ………………….δελτίου ταυτότητας, που εκδόθηκε από το Αστυνομικό  Τμήμα …………..…………., ΑΦΜ…………………………………ΔΟΥ……………………
εξουσιοδοτώ με την παρούσα τον Γεώργιο Μελισσάρη του Χαραλάμπους, δικηγόρο και κάτοικο Αθηνών (οδός Ασκληπιού, αρ. 26-28), ΑΜ ΔΣΑ 17124, να παραστεί για λογαριασμό μου και να με εκπροσωπήσει στο Διοικητικό  Εφετείο Αθηνών (Τμήμα 6ο Τριμελές) κατά την δικάσιμο της 4ης Δεκεμβρίου 2014 ή σε κάθε μετ’αναβολή δικάσιμο, κατά την συζήτηση της από 19-11-2014 πρόσθετης παρέμβασής μου υπέρ της πτωχής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ALAPIS ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ», που εδρεύει στην Αθήνα, όπως εκπροσωπείται νόμιμα από τη σύνδικο της πτώχευσης Ελένη Τύρου του Γεωργίου, δικηγόρο και κάτοικο Αθηνών, οδός Μαυρομιχάλη, αρ. 46-50 και κατά του Ελληνικού Δημοσίου, όπως εκπροσωπείται νόμιμα από τον Προϊστάμενο του Κέντρου Ελέγχου Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΚΕ.ΜΕ.ΕΠ.) της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών και κατά : α) της υπ’αριθμ. 52/26-6-2013 (προσωρινής) πράξης καταλογισμού τελών χαρτοσήμου  του ανωτέρω Προϊσταμένου του ΚΕ.ΜΕ.ΕΠ. και της συνημμένης από 14-6-2013 έκθεσης επανελέγχου και β) της υπ’αριθμ. 85/25-6-2013 (προσωρινής) πράξης προσδιορισμού ΦΠΑ και της συνημμένης από 14-6-2013 έκθεσης επανελέγχου της ίδιας ως άνω υπηρεσίας και της σιωπηράς απόρριψης από την Επιτροπή Διοικητικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών του άρθρου 70Α του Ν. 2238/1994 της από 19-7-2013 ενδικοφανούς προσφυγής της πτωχής, προκειμένου να γίνει δεκτή η, συζητούμενη κατά την ανωτέρω ημερομηνία, υπ’αριθμ. κατ. ΠΡΦ131/29-1-2014 προσφυγή και οι υπ’αριθμ. κατ. ΠΛ206/2014 πρόσθετοι λόγοι προσφυγής της ως άνω υπ’ερ ης η πρόσθετη παρέμβασή μου ανώνυμης εταιρείας κατά του καθ’ου η πρόσθετη παρέμβασή μου και γενικά να ενεργήσει οτιδήποτε απαιτείται για την ευδοκίμηση και υποστήριξη της προαναφερόμενης πρόσθετης παρέμβασής μου.
…………………………………….

Ο/η Εξουσιοδοτών/ούσα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ Τον δικηγόρο μας Μελισσάρη Γεώργιο

me
Νίκο καλησπέρα. 
1) Σου στέλνω το υπόδειγμα εξουσιοδότησης που πρέπει να συμπληρώσουν οι εργαζόμενοι και να μου στείλουν ταχυδρομικά στην πιο κάτω διεύθυνση, με θεωρημένο το γνήσιο υπογραφής από ΚΕΠ ή Αστυνομία, μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου, για την παράσταση στο Διοικητικό Εφετείο.
2) Το Δημόσιο κοινοποίησε στη σύνδικο την 6-11-2014 αναγγελία του για απαιτήσεις ΦΠΑ του 2011 ποσού 27.213.771,92 € (είναι το ΦΠΑ από την συγχώνευση της ΦΑΡΜΑΛΕΞ που λέγαμε στη συνάντησή μας). Η σύνδικος έχει ήδη ασκήσει την προβλεπόμενη ενδικοφανή προσφυγή για την ακύρωση του φύλλου ελέγχου ενώ θεωρό ότι και εμείς πρέπει να κάνουμε ανακοπή κατά της αναγγελίας, όπως ακριβώς και στην περίπτωση του ΦΠΑ του 2010 (αποσχίσεις κλάδων).
3) Παρά το ότι όλοι θεωρώ ότι συμφώνησαν να κινηθούμε και εμείς κατά του Δημοσίου, μέχρι σήμερα υπάρχουν πολλοί που δεν έχουν καταβάλει τα 30 ή τα 50 + 30 ευρώ για την ανακοπή/παρέμβαση και για τα μέχρι σήμερα έξοδα (αγωγές, αναγγελίες, επαληθεύσεις κλπ.) που ώφειλαν ήδη από πέρυσι. Αναγράφω τα ονόματα  (αν κάποιοι έχουν ήδη καταβάλει, ζητώ συγγνώμη αλλά δεν αναγράφονται τα ονόματα σε λίγες καταθέσεις από το έγγραφο των κινήσεων που μου εκτύπωσε η τράπεζα) με την εξής επισήμανση: όπως είπαμε και στη συνέλευση, μου είναι αδύνατο να χρηματοδοτώ τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν, πέραν αυτών που έχουν ήδη περατωθεί επιτυχώς (δηλ. την αμετάκλητη επιδίκαση των εργατικών απαιτήσεων). Εφόσον η απόφαση για την άσκηση ενδίκων μέσων κατά του Δημοσίου (τουλάχιστον για την αναγγελία που υπήρχε τότε-για το 2010) πάρθηκε από όλους, νομίζω ότι η καθυστέρηση είναι ήδη μεγάλη.  Και μάλιστα τη στιγμή που πλέον τίθεται το ζήτημα άσκησης νέας ανακοπής κατά της νέας αναγγελίας του Δημοσίου. Εννοείται ότι η καθυστέρηση για όσους δεν έχουν καταβάλει ούτε ένα ευρώ από την αρχή των διεκδικήσεων, έχει ξεπεράσει το λογικό όριο.
Αντάλιαλη, Βεντουρής, Βρύσαλης, Γιαννόπουλος, Ζαχαριουδάκης, Θειακάκη, Ιωαννίδου, Κατσαρός, Κατσούλης, Κεραμιδάς, Κοκκίδου, Κονταξής, Λένης, Λιγνός, Μαγγιώρου, Μαζιώτης, Μαθιούδης, Μητρέλος, Μικρούλης, Μουτζούρη, Μπακοπούλου, Μπούσιας, Ξενάκη, Παπαδογεώργου, Πέτρου, Πίτσος, Πλασταράς, Σουλίου, Στόκα, Σωτηρόπουλος, Τσαμουρτζής, Τσιακόπουλος, Φούκας, Φουρτούνη, Φωτιάδης, Χαρχαντή, Χατζηθάνου, Ψωρομίτας, Αποστολόπουλος, Δεμιτσόγλου, Τιτάκη, Γκολφομήτσου, Αγγελάκη, Αδριανός, Αργυροπούλου, Βέη, Ζηκίδης, Κλάδης, Κόλλια, Λαγουδάκη, Λειβαδάς, Λοράνδος, Λυμπεροπούλου, Ντούλα, Παππά, Πατέστου, Περούλης, Πετροκώστα, Πιτζά, Σαββάλα, Σώζος, Σωτηροπούλου, Τσαμασίρου, Χατζηθάνου, Κυριακάτης, Βρεττός, Ουγγρίνης, Σφέτκου, Χαλκούτσου, Α.Κονδύλη, Χριστάκου, Γεωργιακάκη, Διακομιχάλη, Αδάμ, Μαυραγάνης, Θωμόπουλος, Σμυρναίου, Οικονομοπούλου, Φούρλα, Μελισσουργού, Λιούλιας, Αλεξίου, Αποστόλου, Μπάλλας, Δ.Μπουγέτσας, Τσούτσας, Λούλη, Μπαρτζουλιάνου, Βρυζάκη, Ανδρουλάκη, Παυλίδης, Γώγος, Πουλικαράκου.
4) Αναφορικά με τους πλειστηριασμούς του Μαϊου 2013 (Παλλήνη), τα έξοδα των πράξεων εξόφλησης και του Ταμείου Νομικών ανήλθαν σε 5.008,01 € τα οποία ήδη πληρώθηκαν από μένα και θα αφαιρεθούν αναλογικά κατά την είσπραξη των ποσών από τον καθένα από αυτούς που αφορούν οι πλειστηριασμοί αυτοί. Την Παρασκευή η συμβολαιογράφος θα μου δώσει έτοιμα τα αντίγραφα για να τα δώσω στο Ταμείο Παρακαταθηκών για τη συνέχεια της διαδικασίας δηλ. τον έλεγχο του ΑΦΜ του καθενός (αν υπάρχει κατάσχεση εις χείρας του Ταμείου) οπότε θα ακολουθήσει και η πληρωμή. Γι αυτό οι ενδιαφερόμενοι ας αρχίσουν σιγά σιγά να μου στέλνουν στο mail μου τα ΙΒΑΝ των λογαριασμών τους για να κάνω ηλεκτρονικά τη μεταφορά όταν έλθει η ώρα αυτή, ελπίζω εντός του Δεκεμβρίου. Επισημαίνω ότι από το ποσό, εκτός από τη δική μου αμοιβή, θα παρακρατηθεί απευθείας από το Ταμείο ένα 5 τοις χιλίοις από τον καθένα.

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014



Επείγουσα Ανακοίνωση
Αφορά τους συναδέλφους που ΔΕΝ τους έχει καταβληθεί το επίδομα αφερεγγυότητας
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Μετά από την σημερινή επίσκεψη στον ΟΑΕΔ (Σταδίου & Μπενάκη)  και για να επιταχυνθεί η διαδικασία ολοκλήρωσης  του επιδόματος αφερεγγυότητας  για τους εναπομείναντες 110 συναδέλφους, θα πρέπει εκείνοι οι συνάδελφοι που ΔΕΝ έχουν πληρωθεί  να στείλουν ένα e-mail με τα εξής στοιχεία.
1.       Μία ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ με τα εξής στοιχεία
α. Εκπαιδευτικό επίπεδο , δηλαδή Πτυχίο ΑΕΙ – ΤΕΙ –ΜΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ
β. Έγγαμος – Άγαμος-Διαζευμένος-Χήρος
γ.Αριθμός τέκνων – Ανήλικα ή Ενήλικα
δ. Ειδικότητα  και Προϋπηρεσία σε αυτή (σε χρόνια) (π.χ  Ιατρικός Επισκέπτης 10 χρόνια , Υπάλληλος γραφείου 3 χρόνια κ.λ.π)
ε.Ασφαλιστικά ταμεία  Ι.ΚΑ – ΤΕΑΥΦΕ-ΤΣΜΕΔΕ-ΧΗΜΙΚΩΝ κ.λ.π
ζ.Παλαιός ή νέος ασφαλισμένος (σημ: παλαιός θεωρείτε ο  <1993 ασφαλισμένος)
η. Κινητό τηλέφωνο για επικοινωνία.
2.       Ανίγραφο τελευταίας μισθοδοσίας  (Alapis) , (που σκοπό έχει να δουν τι επιδόματα είναι καταγεγραμένα στον καθένα μας)
Η υπεύθυνη δήλωση θα πρέπει να εμπεριέχει ,εκτός από τα στοιχεία του καθενός και τα ζητούμενα που αναλύθηκαν πιο πάνω  και θα είναι υπογεγραμμένη από τον/την δηλών/ούσα ,χωρίς να χρειάζεται επικύρωση.
Το αντίγραφο αυτό συμπληρωμένο, καθώς επίσης και το ανίγραφο της τελευταίας μισθοδοσίας, θα πρέπει να σταλούν με e-mail στον υπάλληλο του ΟΑΕΔ kiamos@oaed.gr Με την ένδειξη ALAPIS

 Συνάδελφοι , όσο πιο γρήγορα και ορθά στείλετε το e-mail με τα επισυναπτόμενα αντίγραφα  στον κο Κιάμο (υπάλληλο ΟΑΕΔ), τόσο πιο σύντομα θα διεκπεραιωθούν οι φάκελοι και θα τρέξει η μηχανογράφηση του ΟΑΕΔ για την πληρωμή του επιδόματος που σημειωτέον εκκαθαρίζεται κάθε Παρασκευή μεσημέρι.

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΕΝΣΗΜΑ Ι.Κ.Α.

Ολοκληρώθηκε  η διαδικασία των ενσήμων του Ι.Κ.Α. για όλους μας μέχρι την ημέρα πτώχευσης της εταιρείας . Επίσης ολοκληρώνεται η διαδικασία καταβολής του επιδόματος αφερεγγυότητας . Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος επικοινωνήστε με τον πρόεδρο του σωματείου Λειβαδά - Σταθακόπουλου Νίκου .