counter

μετρητής επισκεψιμότητας

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΠΩΛΗΣΗ ΣΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΑΚΕΛΩΝ

Επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα γίνεται προσπάθεια πώλησης σημάτων - φακέλων φαρμάκων της εταιρείας.Σήμερα σε συνεργασία με το δικηγόρο μας (αλλά και πλήρη ενημέρωση στον κ. Χανιώτη) αποφασίστηκε να παρθούν  όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποτροπή κάθε τέτοιας προσπάθειας.Προειδοποιούμε δε όλους τους εμπλεκόμενους σε αυτό ότι θα μας βρούν μπροστά τους .

  
Ι.Κ.Α.-ΑΣΦΑΛΙΣΗ-ΕΝΣΗΜΑ

Συνάδελφοι επειδή έχουν δημιουργηθεί πολλά ερωτηματικά ειδικά με τους συναδέλφους που βγήκαν σε Επίσχεση τον Μάρτιο όσο αφορά την ασφάλισή τους προτείνουμε να απευθυνθείτε στο υποκατάστημα του Ι.Κ.Α. που ανήκει ο καθένας και να ζητήσετε ενημέρωση.(Δυστυχώς δεν γίνεται συλλογικά ).
                             Για το Δ.Σ. 
Λειβαδάς - Σταθακόπουλος Νίκος

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Απογραφικό δελτίο ΤΕΑΥΦΕ

Συνάδελφοι θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις ότι τα απογραφικά δελτία θα τα καταθέσει η εταιρεία στο ΤΕΑΥΦΕ. Εμείς για να διευκολύνουμε την διαδικασία τα συγκεντρώνουμε και τα αποστέλνουμε στην κ. Κονδύλη. Επίσης έχουμε ενημερώσει τα αρμόδια όργανα του ταμείου για τις υπάρχουσες δυσκολίες.
                                            Για το Δ.Σ.

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Ανάρτηση από το alapoparea.blogspot.gr

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
Γ. ΧΑΝΙΩΤΗ & Συνεργατών.
Λ. Αλεξάνδρας αρ. 30 - Αθήνα 106 83
Τηλ. 210.36.10.578 – 36.35.219
Fax 210.36.35.224




Αθήνα 3.10.2013
Κύριοι
Μόλις ενημερώθηκα για μία απολύτως θετική εξέλιξη στην υπόθεση του Πλειστηριασμού των μηχανημάτων που απέκτησε η ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ με τίμημα  δυστυχώς ….. μόλις  500.000 ευρώ.
Ανακοινώθηκε σήμερα λοιπόν το Ελληνικό Δημόσιο σε αυτόν τον πλειστηριασμό για απαιτήσεις του ύψους άνω των 7.000.000 πλήν όμως ΟΧΙ για ΦΠΑ ! Δηλαδή προηγείσθε εσείς του Δημοσίου, διότι μόνο το ΦΠΑ , προηγείται από εσάς!

Στον παρόντα πλειστηριασμό βέβαια η ελπίδα να ικανοποιηθείτε  κατά ελάχιστο μέρος είναι ελάχιστη, - με τίμημα μόλις 500.000 όπως σας είπα -  πλην όμως πλέον  για πρώτη φορά υπαρκτή,  αφού στην ίδια σειρά προνομίων με εσάς, αναγγέλθηκε  δυστυχώς το ΙΚΑ για 1,5 εκατομμύρια. Πιο απλά αυτά τα 500.000 χιλάδες ευρώ, θα διανεμηθούν, σε έξοδα πλειστηριασμού, στο ΙΚΑ και σε απαιτήσεις εργαζομένων και απολυμένων. Ως διανομή από εδώ θεωρώ αστεία την όποια  και αν διανομή γίνει.

Αυτή ΟΜΩΣ  η αναγγελία του Ελληνικού Δημοσίου, την οποία προσωπικά ¨φοβόμουν πολύ¨ σημαίνει,  ότι στον επόμενο πλειστηριασμό που θα γίνει στα πλαίσια  της πτώχευσης, που αναμένεται  έκδοση απόφασης ακόμη, είναι πλέον ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΗ η ικανοποίηση των απαιτήσεων σας, αφού τα 7 εκατομμύρια απαιτήσεις Δημοσίου θα καταβληθούν, μόνο αφού εξοφληθείτε  ΣΥΝΟΛΙΚΑ εσείς… ( απαιτήσεις εργαζομένων απολυμένων δηλ. ).

Με βάση λοιπόν την περιουσία της alapis, και το γεγονός ότι το δημόσιο αναγγέλλεται  πλέον  ΟΧΙ ΓΙΑ ΦΠΑ, αλλά για άλλες κατηγορίες απαιτήσεων του (φόροι και πρόστιμα), οπότε έπεται των δικών σας απαιτήσεων, θεωρούμε για πρώτη φορά εξαιρετικά βέβαιη την συνολική ικανοποίηση  όλων σας, αν όντως η εταιρία πτωχεύσει, και ο σύνδικος προχωρήσει  όπως προβλέπεται σε εκποίηση των περιουσιακών της στοιχείων, αφού όπως αντιλαμβάνεσθε, η συνολική περιουσία της alapis είναι πολύ ανώτερη από όσα σας οφείλονται συνολικά,  συμπέριλαμβανομένων και των οφειλών προς το ΙΚΑ.

Με εκτίμηση

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΝΙΩΤΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.



ΕΠΕΙΓΟΝ

Θα πρέπει άμεσα να γίνει η απογραφή στο Τεαυφε. Πρέπει να συμπληρωθεί και να σταλεί πάλι στο σωματείο η φόρμα που θα βρείτε στο παρακάτω σύνδεσμο ως απογραφικό δελτίο ασφαλισμένου.Συμπληρώνεται τα πεδία που γνωρίζεται και τα στέλνετε στο email του σωματείου.
http://www.teayfe.gr/index.php/%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B1-%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%85%CF%80%CE%B1-%CF%84%CE%BC%CE%AE%CE%BC%CE%B1-%CE%B5%CF%83%CF%8C%CE%B4%CF%89%CE%BD.html

                  








Δικαστήριο 2/10/2013

Κατά την δικάσιμο της 2.10.2013 ενώπιον του Αρμόδιου Δικαστηρίου όπου επρόκειτο να συζητηθεί η αίτηση της Alapis,  για την θέση της σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης, η συζήτηση  ματαιώθηκε, δεδομένου ότι η  αιτούσα  εταιρία alapis, δεν εμφανίστηκε καν.
Περιμένουμε λοιπόν την απόφαση του Δικαστηρίου για την Πτώχευση

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΥΠΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΑΘΡ.106

Την Τετάρτη 2 /10/2013 και ώρα 9 καλούνται όλοι οι συνάδελφοι να παραστούν στο κτίριο 6 των δικαστηρίων της σχολής Ευελπίδων όπου θα εκδικαστεί η αίτηση της εταιρείας για υπαγωγή στο άρθρο 106. Να θυμήσω ότι έχουμε κάνει κύρια παρέμβαση ΚΑΤΑ της υπαγωγης και η παρουσία όλων είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.
                                                            
           ΤΟ Δ.Σ.
ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΤΕΑΥΦΕ

Μετά από επικοινωνία που είχαμε με την κ. Κονδύλη επιβεβαιώθηκε ότι πρέπει άμεσα να γίνει απογραφή ασφαλισμένων στο ΤΕΑΥΦΕ της εταιρείας μας . Τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθεί φόρμα καταγραφής την οποία θα πρέπει να συμπληρώσουμε . Κατόπιν θα συμπληρωθούν στοιχεία εξειδικευμένα (π.χ. αρ.μητρώου ΤΕΑΥΦΕ) και θα σταλούν στο επικουρικό ταμείο.

                                    Το προεδρείο του Δ.Σ.